Constanța, Str. Dragoslavele 38 (zona Delfinariu)

Pachet antistress

Pachet relaxare prin magnetoterapie si masaj

Centrul de Recuperare Medicala Equilibrium vă propune un pachet de relaxare cu magnetoterapie, adecvat persoanelor care au un program de muncă solicitant, un ritm cotidian alert, stresant, precum și celor care prezintă insomnie, tulburări de somn, migrene, nervozitate, irascibilitate, stări depresive, anxietate.

Pachetul constă din  5 sedinte de magnetoterapie (30 minute), asociată cu masaj de relaxare (30 min).

Prețul pachetului este de  450 RON. Ședințele se vor efectua în decurs de o lună.

Magnetoterapia este un tratament natural și ușor de suportat de organism. Această terapie se bazează pe acțiunea directă asupra țesuturilor a unui câmp magnetic pulsatil (CMP). Este cunoscut faptul că acest CMP acționează la nivelul celulelor, stimulând producerea enzimelor, transferul metabolic și având un rol important în funcționarea membranei celulare.

Prin acțiunea CMP asupra organismului crește respirația celulară, acest câmp magnetic acționând benefic asupra sistemului imunitar al pacientului, producând vasodilatația arterelor și  capilarelor și scăderea coagulabilității sângelui. CMP îmbunătățește circulația sangvină la nivelul creierului, crește nivelul oxigenului din neuroni, crește elasticitatea vaselor sangvine și scade nivelul colesterolului.

Vă așteptăm cu drag pentru un moment de relaxare!