Constanța, Str. Unirii nr.108A, Complex Orion

Servicii oferite

Ce servicii îți oferim?

Centrul Equilibrium oferă urmatoarele servicii medicale:

  • Fizioterapie
  • Kinetoterapie
  • Hidroterapie
  • Masaj
  • Kinesiotaping

și servicii medicale de tip medspa și wellness.

Centrul are relații contractuale cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța, o parte din serviciile de recuperare fiind decontate în limita plafoanelor lunare. Pentru restul serviciilor pacienții vor achita contravaloarea procedurilor.

În vederea decontării parțiale a serviciilor medicale de către CJAS, pacienții asigurați trebuie să prezinte următoarele acte:

  • bilet de trimitere de la medicul de familie/medicul specialist, eliberat în urmă cu cel mult 1 lună față de momentul prezentării la cabinet;
  • adeverință de salariat, însoțită de copie după ultimul ordin de plată aferent sau, după caz, copie după cel mai recent cupon de pensie, copie după carnetul de șomaj vizat la zi, adeverință de elev/student pentru anul școlar în curs, copie după chitanța de plată directă a contribuțiilor de sănătate etc.
  • cardul de sănătate, care este obligatoriu pentru orice serviciu medical prestat (consultație, proceduri de fizioterapie, emiterea unui bilet de trimitere către investigații paraclinice sau alte specialități clinice, rețetă compensată, certificat de concediu medical, scrisoare medicală).

Departamentul medspa al centrului Equilibrium se adresează în special persoanelor active, cu un ritm de viață alert și își propune crearea unei oaze de relaxare, seninătate, care să inducă o stare de bine și să ajute la combaterea stresului.

Opțiunea pacientului pentru un pachet sau altul trebuie să țină cont de recomandarea medicului și se va face după o consultație inițială atentă, pentru evaluarea stării de sănătate a persoanei.

În cadrul centrului Equilibrium persoanele interesate pot beneficia depachete de relaxare generala, de stabilizare a coloanei vertebrale, de ameliorare a circulatiei picioarelor, de detoxifiere, antiaging, pachete pentru slabit, diverse tipuri de masaj – fiecare pachet fiind sub control medical riguros și foarte atent aplicat de către personalul calificat.

Incintele spațioase, circuitele separate perfect funcționale, aparatura cu design modern și, nu în ultimul rând, personalul mereu cu zâmbetul pe buze, vor face din timpul acordat de dumneavoastră sănătății o experiență deosebită, care să vă determine să reveniți periodic cu plăcere.