Constanța, Str. Unirii nr.108A, Complex Orion

Wellness & Spa

Ce reprezintă wellness si spa?

Departamentul wellness si spa al centrului Equilibrium se adresează în special persoanelor active, cu un ritm de viață alert și își propune crearea unei oaze de relaxare, seninătate, care să inducă o stare de bine și să ajute la combaterea stresului.

Opțiunea pacientului pentru un pachet sau altul trebuie să țină cont de recomandarea medicului și se va face după o consultație inițială atentă, pentru evaluarea stării de sănătate a persoanei.

În cadrul centrului Equilibrium persoanele interesate pot beneficia de pachete de relaxare generala, de stabilizare a coloanei vertebrale, de ameliorare a circulatiei picioarelor, de detoxifiere, antiaging, pachete pentru slabit, diverse tipuri de masaj – fiecare pachet fiind sub control medical riguros și foarte atent aplicat de către personalul calificat.

Incintele spațioase, circuitele separate perfect funcționale, aparatura cu design modern și, nu în ultimul rând, personalul mereu cu zâmbetul pe buze, vor face din timpul acordat de dumneavoastră sănătății o experiență deosebită, care să vă determine să reveniți periodic cu plăcere.