Constanța, Str. Unirii nr.108A, Complex Orion

Pachetul “Limfedem după mastectomie”

Pachetul “Limfedem după mastectomie”

Centrul Equilibrium lansează un pachet pentru recuperarea edemului limfatic la nivelul membrului superior, apărut în special ca sechelă după mastectomia radicală pentru cancerul de sân.

Acest efect secundar apare constant la 20-40% dintre pacientele operate pentru cancer mamar, la aproximativ 2-5 ani după intervenția chirurgicală. Este o afecțiune cronică și există mijloace terapeutice pentru ameliorarea ei, mai ales dacă se depistează precoce.

Pachetul constă în presodrenaj cu ajutorul unei manșete pneumatice pluricamerale (30 minute), cu o presiune care crește progresiv, asociat cu un program special, individualizat de kinetoterapie (30 minute), sub supravegherea unui specialist calificat. Prețul unui pachet de 5 ședințe este de 300 RON, iar al unui pachet de 10 ședințe de 500 RON.

La achiziționarea pachetului, vă recomandăm o consultație inițială la unul dintre medicii specialiști ai centrului, în vederea evaluării globale a stării dumneavostră de sănătate și personalizării optime a schemei de tratament.

Vă așteptăm cu drag!

Pentru alte pachete promotionale va rugam sa vizitati pagina noastra de Oferte si Promotii.