Constanța, Str. Unirii nr.108A, Complex Orion

Oferta lunii octombrie

Oferta reflexoterapie si masaj tonifiere

Centrul de Recuperare Medicala Equilibrium lansează pentru perioada următoare o nouă ofertă. Vă propunem şedinţe de reflexoterapie combinate cu masaj tonifiant sau de relaxare, cu durata de 40 minute, la preţul de numai 50 RON!

La achiziţionarea unui pachet de 5 şedinţe (250 RON) veţi primi 1 şedinţă bonus, iar la achiziţionarea unui pachet de 10 şedinţe (500 RON) veţi beneficia de 2 şedinţe bonus.

Şedinţele vor fi efectuate de către un terapeut cu experienţă în domeniul medicinei sportive şi al recuperării, într-un ambient liniştit şi plin de energii pozitive.

Principalul scop al reflexoterapiei constă în eliminarea toxinelor şi în stimularea funcţiilor întregului organism.

Talpa piciorului – una dintre zonele în care se află cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o hartă a întregului corp.

Creierul, ochii, urechile, glanda tiroidă, plămânii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinară, colonul, ovarele – toate au câte un punct reflex corespondent în talpă. Reflexoterapeuţii masează aceste puncte şi astfel previn sau, după caz, tratează diversele afecţiuni ale acestor organe.

Şedinţele din pachetele achiziţionate se vor efectua în decurs de o lună.

Vă aşteptăm cu drag!

Pentru a afla mai multe despre ofertele noastre va rugam dati click aici.